PUURBRAM

COACHING & TRAINING

 

OVER MIJ

CONTACT

  • puurbram Linkedin

PUURBRAM

Bram Hakkenberg | Azaleaweg 5 | 6002 TD Weert


contact@puurbram.nl

T. 06 28 63 93 52

KVK: 67908047 | IBAN: NL93 INGB 0004651824

Mijn naam is Bram Hakkenberg; gecertificeerd wandelcoach en NLP-practitioner. Ik ben een gelukkig mens, want ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken.

 

Ik coach zowel persoonlijk als in groepsverband. Er voor zorgen dat mensen in hun persoonlijke kracht worden gezet is mijn uitgangspunt. Bij mijn coaching gebruik ik onder andere de TriA© methode en NLP-coachtechnieken.

 

Hierbij heb ik de keuze gemaakt om de coachsessie van ‘binnen’ naar ‘buiten’ te verplaatsen. Samen met de client al wandelend door de natuur te werken aan zijn/haar coachingsvraag. Buiten werken heeft veel voordelen. Je wordt uit je comfortzone gehaald en komt letterlijk in beweging. Mijn ervaring is dat veel mensen die vastlopen in hun leven ook letterlijk dit doen door passief te worden en als het ware te verstarren.

De natuur heeft een positief effect op je gemoedstoestand, je wordt je sneller bewust van wat je wilt en niet wilt. Je leert opnieuw je ‘ware natuur’ kennen en je wordt je bewust van wie je werkelijk bent. De natuur prikkelt je zintuigen, je ruikt bijvoorbeeld de geuren, hoort en voelt de wind in je gezicht en je kijkt naar de steeds veranderende omgeving. Het helpt je om open te staan voor verandering. De natuur is als het ware een spiegel. Deze spiegel kan worden weer ingezet bij het bewustwordingsproces. Er is onderzoek gedaan naar de positieve effecten van begeleiding in een natuurlijke omgeving. De positieve effecten worden voornamelijk veroorzaakt door het bewegen, de natuurlijke kleuren en beelden en de ruimte van de natuur. De natuur beschikt over een veelheid aan stimuli die een prettig en rustgevend gevoel geven. We zetten de natuur in als partner in de hulpverlening.

Heb je een vraag of wil je een introductiewandeling maken neem dan contact met mij op.

Contact

© PUURBRAM. ALL RIGHTS RESERVED

ONTWERP: SELMA HAKKENBERG

PUURBRAM

Bram Hakkenberg | Azaleaweg 5 | 6002 TD Weert

contact@puurbram.nl

T. 06 28 63 93 52

KVK: 67908047 | IBAN: NL93 INGB 0004651824

Algemene voorwaarden