COACHING

DUURZAME INZETBAARHEID OUDERE WERKNEMERS

Hoe houd ik mijn oudere werknemers duurzaam inzetbaar?
 

Een vraag waar geen kort antwoord opgegeven kan worden. Omdat duurzame inzetbaarheid een niet op zichzelf staand begrip is, maar door vele factoren beïnvloed wordt.

Ik help u als ondernemer inzicht te krijgen in de beïnvloedende factoren en hoe het beleid hierop aangepast kan worden. Door middel van een onderzoek naar de status van het levensfasebewust personeelsbeleid binnen de onderneming worden deze factoren in kaart gebracht en krijgt u advies op maat over het verder door ontwikkelen van het beleid.

COACHING OUDERE WERKNEMERS


De groep oudere werknemers die tot hun 65e of zelfs al tot na hun 67e doorwerken wordt steeds groter. Dit komt omdat de gemiddelde levensduur stijgt, waardoor een verschuiving van de pensioengerechtigde leeftijd noodzakelijk werd. Zowel de werkgevers als de werknemers moeten leren hier mee om te gaan. De werknemer moet anders tegen werken aankijken. Waar vroeger de beroepskeuze vaak eenmalig was, moet nu vaker op latere leeftijd nog ingrijpende keuzes gemaakt worden. Dit roept heel specifieke vragen op:

 

Hoe kan ik de snelheid van de ontwikkelingen bijhouden?

Ik wil meer balans tussen mijn werk en privé.

Ik wil eerder stoppen met werken, hoe kan ik dit bereiken?

Ik heb steeds meer tijd nodig om mijn werk af te krijgen.

Ik heb geen energie meer om na het werk nog iets anders te doen.

Coaching van de oudere werknemers is een goede hulp bij het zoeken naar antwoorden op de vaak specifieke vragen en de keuzes die gemaakt worden. Doel van de coaching is dat u de komende jaren met veel plezier en enthousiasme aan het werk blijft in goede balans met andere levensdoelen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie neem dan contact met mij op.

PERSOONLIJKE COACHING

Hoe zorg ik ervoor dat ik niet vastloop?
 

Dit kan door jezelf letterlijk in beweging te brengen. Door in beweging te zijn, komen vastzittende gedachten ook in beweging. Kies ervoor te ervaren hoe je ontspannen kunt zijn door te bewegen in een natuurlijke omgeving. Wordt fysiek en mentaal weer fit. De natuur leert je hoe je dit kan doen. Al wandelend coach je jezelf en ervaar je hoe het is om grip op je gevoel en denken te hebben. Al wandelend leer je werken met een eenvoudig stappenplan gebaseerd op de TriA©methodiek. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ervaren wat wandelcoaching met je doet? Neem dan contact op en maak een proefwandeling. Zet de eerste stap en neem contact met mij op.

 
 
Contact

© PUURBRAM. ALL RIGHTS RESERVED

ONTWERP: SELMA HAKKENBERG

PUURBRAM

Bram Hakkenberg | Azaleaweg 5 | 6002 TD Weert

contact@puurbram.nl

T. 06 28 63 93 52

KVK: 67908047 | IBAN: NL93 INGB 0004651824

Algemene voorwaarden